my netflix
"Min Netflix" samler alt man liker og engasjerer seg i på ett sted. De med iPhone kan prøve nå, Android-brukere må vente til tidlig i august.

Annonse


Netflix sin nye funksjon høres kjempesmart ut

“My Netflix” er den nye funksjonen du finner i de nye iOS (nå)- og Android (august)-appene.

Alt du liker på ett sted

Selskapet har total-renovert app-opplevelsen på mobiler, og den største nyheten er et slags lokalt nettsamfunn der titteren får oversikt over nedlastinger, TV-serier og filmer brukeren har gitt tommel opp på tidligere. I tillegg finner man oversikt over innhold man har lagret til sin personlige liste, trailere som er sett, påminnelser og hva man ser på, og nylig har sett på. Med andre ord: alt.

Når du er på farten med mobilen, gå direkte til My Netflix, hvor du raskt kan velge noe du har lagret eller lastet ned for å se på. Du kan fortsatt gå til Hjem-fanen og andre deler av appen for å oppdage hele katalogen vår med serier og filmer.

Netflix

Tjenesten forklarer at “jo mer du bruker Netflix og forklarer hva du liker, som å lagre action-thrillere som Extraction 2 til min liste, eller ved å gi tommel opp til hver sesong av Bridgerton, jo mer vil du se i Min Netflix-fanen.”

Annonse