spotify gruppelytting
Gruppe-lytting kommer til Spotifys skrivebords-app om trolig ikke så veldig lenge.

Annonse


Spotify får mer party

Spotify ser ut til å nærme seg lansering av en party-funksjon.

Ikke bare til mobil

Flere av de store selskapene med strømme-tjenester tilbyr mer sosial lytting, deriblant Apple med iOS 17 som gir mulighet til passasjerene å velge låter, ikke bare sjåføren. Nå følger Spotify snat opp med gruppe-sesjoner der man kan lytte sammen – det har Reddit-kontoen “OhItsTom” avslørt i en kommende utgave av skrivebord-versjonen av programmet.

Som de fleste har fått med seg har mobil-versjonen hatt støtte i tre år, mens selskapet har flyttet seg sakt med samme funksjonalitet for skrivebordet. Mobil-støtte gir mye mening grunnet den store aktive brukerbasen, men det gir vel så mye mening med støtte for skrivebords-maskiner med større skjermer, perfekt for sommer-festen. Visstnok gir ekstra-programmet “Spicetify” til den svenske strømmetjenesten støtte for dette, og mer, inkludert temaer.

Spicetify med Comfy-tema:

Annonse