oneplus nord 3
Vi får vite alt om OnePlus Nord 3 5. juli. I dag avslørte selskapet en nesten rammeløs og flat skjerm.

Annonse


Dette er OnePlus sin nye mobil

Nord 3 skal OnePlus avsløre i sin helhet 5. juli, men selskapet har noen bilde-avsløringer og ikke minst hvordan skjermen blir: nesten rammeløs.

“Sømløs skjerm”

“Med OnePlus Nord gir vi brukerne våre omtrent alt de kan be om”, sier OnePlus’ COO og president Kinder Liu. Nord-serien befinner seg i mellomklasse-segmentet og leveres med to farger i år: “Tempest Gray” og “Misty Green.”

“Tempest Gray-varianten har en matt finish som utstråler styrke og varighet, mens den nye Misty Green-fargen har en glossy og vakker look.” Varsel-bryteren er på plass som alltid ønsket av fansen, dessuten er skjermen flat: “Vi fjernet plastikk-rammen for et utrolig sømløst flatt panel.”

Det foreligger dessverre ikke mer informasjon enn det. Alt avsløres av OnePlus 5. juli klokka 15:30. Vi holder dere oppdatert. Nord 2T koster rundt 4000 kroner, så får vi se om den nye skjermen gjør enheten noe dyrere.

Annonse