iphone ios 17 bil-symboler
Ved å peke iPhone med iOS 17 på bilsymboler forklares det hva de betyr med lenker til mer informasjon. Bilde: yahlover/Reddit

Annonse


Snart gir iPhone disse svarene du alltid har lurt på

iOS 17 får langt bedre “Visual Look Up.”

Bil- og vaske-symboler

Google har drevet med dette lenge, og har faktisk lansert Lens i iOS-appen sin, men det hele fungerer slik at man peker mobilen mot noe som igjen serverer brukeren med informasjon. Dette kan være nyttig på veldig mange områder, fra det rent kulinariske til å finne ut hva i huleste det symbolet i bilens dashboard som har lyst rødt et halvt år egentlig betyr. Det er her iOS 17 kommer til unseting og kan hjelpe deg med flere av dem samtidig.

Apple lenker også til korrekt ISO-lenke for hvert symbol, inkludert motor, olje, batteri og bremsene. Det er også annet å finne i iOS 17, som lignende mat-oppskrifter når man knipser et mat-bilde og hente opp informasjon når man skjærer ut en del fra et bilde – den samme teknologien blir også endel av videospilleren når man pauser et klipp.

Reddit-forumet “iOSBeta” tipser også om “Laundry Lens” som visstnok skal være kjempesmart når man ikke skjønner hva vaske-symbolet betyr, men har visstnok problemer med fokus-systemet til iPhone 14 Pro-kameraet.

Annonse