google pixel fold-video
Google Pixel Fold ventes lansert i sommer til rundt 20 000 kroner. Bilde: @Za_Raczke/Twitter

Annonse


Responsen er hovedsak negativ

Pixel Fold er delvis lekket i en video fra en anerkjent lekker.

Googles styrke vil trolig være Android

Delvis fordi grensesnittet, som er det mest spennende, er dekket over for ikke å avsløre potensiell sensitiv informasjon. At OS-et er det mest spennende er ikke bare fordi Google har gjort en meget god jobb med Pixel 7 sin Android, men fordi maskinvaren ikke ser bedre ut enn allerede tilgjengelige enheter i samme segment.

Den ser i hvert fall ikke banebrytende ut med et klart skille mellom de to største skjermene og ganske tykke rammer. De første tilbakemeldingene er derfor heller negative, og med en høy pris er nok Googles styrke programvaren og eventuelt en veldig god batterilevetid.

24 timer batterilevetid

I stedet skal Google visstnok hype en batterilevetid på 72 timer med den strengeste strøm-planen, opp til 24 timer med vanlig bruk – vanntett er den visstnok også. Google skal også fokusere på at brette-mekanismen er den mest robuste på markedet.

Enheten har en 5,8 tommer uten-på-skjerm og en 7,6″ folde-skjerm. Enheten drives av Tensor G2, den samme som fra Pixel 7-serien. Prisen vil være på rundt 20 000 kroner.

Samme lekker har også avslørt Qualcomms kommende 4-series brikkesett:

Annonse