automatiskfjernlysfungerermyebedrepåtesla
Den automatiske fjernlysfunksjonen fungerer mye bedre med den nye oppdateringen.

Annonse


Tesla avslørte ikke den store forbedringen som vil hjelpe nordmenn

De automatiske fjernlysene på Tesla burde ha vært mye bedre tidligere.

En viktig funksjon som absolutt må fungere korrekt

Nå skal Tesla ha rettet dette i oppdatering 2022.40.4, men de glemte å nevne det noe sted, så det ble opp til Twitter-kontoen “raffaeru” å finne endringen som går ut på at bilen endrer fra lys til fjernlys automatisk ved kveldskjøring. Endringen er at det denne gang fungerer.

Det er selvsagt ikke noe nytt at biler kan skifte automatisk til vanlige lys (det har vært vanlig i minst ti år) når man møter en mot-trafikant, problemet er at Tesla-er ikke alltid er like gode til å deaktivere ved slike møter – dette skal nå være kraftig forbedret.

To brukere deler sine erfaringer

“Ja, dette fungerer mye bedre! Jeg kjørte 320 km mørket her om dagen, og bare én gang irriterte Teslaen en møtende sjåfør. Vanligvis irriteres alle. Jeg vurderer auto-fjernlysene nå som 7/10, opp fra 1/10. Ytterligere forbedring er nødvendig for følsomhet, og ingen fjernlys under gatelys.”

Annonse


“Jeg merket veldig stor forskjell på 2022.40.4.1. Det ser ut til at Tesla har skrudd opp følsomheten, og nå slår de seg også av uten tilsynelatende grunn hele tiden når lyset reflekteres fra skilt, stolper osv. Men det er ikke mer blending av møtende trafikk, så det er et pluss. Var ubrukelig før.”

Det er også flere andre eiere som rapporterer om betydelige forbedringer.

https://youtu.be/VhIflb_1WPk

Annonse