powerphishingkunderhartaptpenger
Power advarer mot denne SMS-en og bekrefter at flere kunder har tapt store summer etter å ha trykket på lenken. Bilde: Power

Annonse


“Flere har tapt store summer på denne”

Power advarer mot SMS-phishing som utnytter merkevaren deres.

Misbruker Apple og Power i SMS-svindel

“Har du mottatt en melding med tilbud på iPhone 13? Da gjør du lurt i å slette den. De siste dagene har Power mottatt en jevn strøm av kunder som ønsker seg billig iPhone.

Senderen av meldingen utgir seg for å være Power, og frister med et tilbud på iPhone 13 til 3500 kroner,” advarer kjeden i pressemeldingen.

Bekrefter kunder har tapt penger

Det verste er at denne har fungert for de nett-kriminelle.

Annonse


Monica Iren Fasting, Nordisk PR- og kommunikasjonssjef i Power, avslører at flere kunder har tapt penger etter å ha trykket på lenken:

– Dessverre har vi også hørt om kunder som har tapt store pengesummer på dette, og derfor vil vi nå be kundene våre om å ikke trykke på disse lenkene, og aller helst slette SMS-en.

SMS-svindel er dessverre noe vi har opplevd før, og det er like fortvilende for kundene våre som for oss. Et godt råd er å sjekke lenkene nøye og være kritisk. Hvis de ser suspekte ut, språket er dårlig og tilbudet er for godt til å være sant, så er det som regel det – selv om vi er kjent for å lave priser. Og er du i tvil, så ta kontakt med vår kundeservice eller en av våre butikker for å sjekke om tilbudet er reelt.

Monica Iren Fasting, Nordisk PR- og kommunikasjonssjef, Power

Annonse


Annonse


Annonse