elonmuskmanertilhardtarbeid
Elon Musk sier alle må yte maks for at Tesla skal komme seg på rett spor etter at Kina igjen stengte fabrikker grunnet covid. Nå øker Shangai-fabrikken produksjonstakten.

Annonse


Musk maner til hard kamp for å nå Teslas mål

I lekkede e-post sendt Teslas medarbeidere sier Elon Musk at det har vært et veldig tøft kvartal.

I den første e-posten kjører sjefen på en god dose motivasjon:

“Vi bygger faktisk helt utrolige produkter, ekte produkter som folk elsker og som gjør livet deres og verden bedre. Det er en ærlig dag med arbeid du kan føle i hjertet ditt. Uansett hva annet som skjer i denne rotete verdenen, vit i det minste det du gjør er ren godhet, og at jeg har uendelig mye mer respekt og beundring for deg enn den rikeste personen på Wall St.»

Deretter kommer oppfordringen til å jobbe virkelig hardt for å nå målene. Det tøffe kvartalet kommer som vanlig grunnet komponent- og produksjonsproblemer i Kina “så derfor må vi jobbe ekstra hardt for å komme på rett spor,” tweeter Musk som gratulerer Fremont (California)-teamet for å sette produksjonsrekord en dag forrige uke og for at Berlin-fabrikken klarte å produsere nesten 1000 biler i løpet av en uke.

Produksjonen i Kina er på vei opp igjen

Musk har også en gladmelding i forhold til produksjonen i Shangai som er på vei til full produksjon og at Austin Texas-fabrikken også girer opp.

Tidlig i april i år sikret produsenten seg en viktig milepæl, men kort tid etter at covid i hovedsak var ferdig i vesten, startet Kina å stenge ned igjen, noe som atter en gang ga bransjen store utfordringer med å mette markedet.

Tesla har takket være leveringstallene for første kvartal 2022 klart å levere over 1 millioner biler de siste 12 månedene og over 600 000 av dem ble levert de siste to kvartalene.

ITavisen, 2. april 2022

Annonse


Annonse


Annonse