iphone14designvideo
Som vanlig på denne tiden av året vet vi allerede mye om de nye iPhone-modellene. Illustrasjon: Jon Prosser/Ian Zelbo.

Annonse


Dette er så nærme vi kommer til vi holder iPhone 14 i hånda

Jon Prosser har delt en ny video som avslører hvordan iPhone 14 blir seende ut.

Slik blir iPhone 14

Det har for lengst lekket mål og tekniske tegninger av mobilen. Jo mer jo bedre, så nå er det mulig å skape nøyaktige CAD-tegninger og lage proffe videoer som avslører nøyaktig hvordan de nye Apple-mobilene som lanseres i september (kanskje) blir seende ut.

Det kommer fire modeller i år, der mini-en blir byttet ut til fordel for en iPhone 14 Max med 6,7 tommer skjerm – bortsett fra det er de andre modellene velkjente.

Enda litt smalere ramme og nytt sensor-område

Det er ikke så lett å se, men rammen rundt skjermen skal være kuttet, samtidig som det tidligere er ryktet skjermene er noe større.

Annonse


Det er også ventet at kun Pro-modellene får det nye sensorområdet. Kamera-systemet er dessuten oppgradert til 48MP og har en sensor som er 57 prosent større. Frontkameraet forbedres også kraftig, blant annet med autofokus.

Apple Watch Series 8

Du husker sikkert alle ryktene rundt syvende generasjon Apple Watch og at designet skulle bli helt nytt og minne mer om moderne iPhone-modeller inkludert et flatt panel.

Nå mener Prosser at det er åttende generasjon som får dette. Det gir mening da det ble ryktet i fjor at årsaken til at de gikk for det gamle designet var produksjonsproblemer. Det har de trolig løst nå, og det er jo på tide med et nytt design da de ikke har endret seg siden første generasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse