microsoftsnyeepostklient2022
Microsoft gjør seg klare til å lansere en skikkelig beta-test av sin nye e-post-klient. Innen så skjer advarer selskapet mot bruk.

Annonse


Microsoft vil ikke du skal bruke dette lekkede programmet

Det var i januar i fjor vi først omtalte “Project Monarch”.

Microsofts nye e-post-klient nærmer seg beta

“Monarch er faktisk basert på Outlook slik e-post-tjenesten fungerer som en web-app i nettleseren i skrivende stund. Målet til Microsoft er å forene e-post-klienten på tvers av alle plattformer, inkludert PC, Mac og nettet. Klienten kommer til å være lik å bruke på tvers av alle enheter, og ha en langt mer effektiv kodebase uansett om man bruker forbruker- eller bedrifts-versjonen,” meldte vi den gang.

Siden i fjor har en test-versjon av appen lekket, men dessverre fungerer den kun på arbeids- og student-kontoer knyttet til Microsoft, og nå ønsker Microsoft å stagge bruken.

Nå går Microsoft faktisk ut med en advarsel mot å bruke appen:

“Vi er klar over at noen brukere har tilgang til en tidlig testversjon av nye Outlook for Windows som ikke offisielt støttes. Denne versjonen mangler noen av funksjonene og forbedringene som senere vil være tilgjengelige for våre kunder i beta-kanalen.

Annonse


Vi oppfordrer våre kunder til å vente på at betaversjonen lanseres.

Vi anerkjenner behovet for at konto-eiere å kunne kontrollere tilgangen til apper i organisasjonene deres, derfor er vi tidlig ute med instruksjonene for å gjøre det. Vi forventer å komme med flere nyheter om betaversjonen vår i løpet av de kommende ukene,” forklarer Microsoft som til slutt forklarer hvordan man kan blokkere brukerne fra å bruke den.

“Når betaen er tilgjengelig, må du oppheve blokkeringen av dem ved å bruke de samme instruksjonene,” melder selskapet som påpeker at instruksjonene stopper synkronisering, men ikke nedlasting.

Annonse