harmankardonCitationMultiBeam1100
Citation MultiBeam 1100 koster 9000 kroner, har Dolby Atmos og "11 drivere, inkludert to oppovervinklede høyttalere som gir Dolby Atmos-effekten."

Annonse


Harman Kardon med ny lydplanke

Som Bowers & Wilkins sin Panorama 3 (som vi snart har test av) har Harman Kardon lansert en lydplanke.

Navnet er Citation MultiBeam 1100

Dolby Atmos er selvsagt på plass, det samme er noe produsenten omtaler som “MultiBeam-teknologi”:

“Forsterk opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken, -filmene og -spillene dine, med en flerdimensjonal surroundlyd-opplevelse. Med Harman Kardons egen MultiBeam-teknologi og 11 drivere, inkludert to oppovervinklede høyttalere som gir Dolby Atmos-effekten, leverer Harman Kardon Citiation MultiBeam 1100 en kraftig og fyldig 3D-lyd med en romslig bass.”

AirPlay inkludert

Over 300 musikkstrømmetjenester er på plass, det samme er AirPlay og Alexa Multi-Room Music (MRM). Chromecast er også innebygget. Vi finner også HDMI eARC-tilkobling og automatisk romkalibrering.

Annonse


Citation MultiBeam 1100 er priset til 9000 kroner og skal være tilgjengelig, men vi fant den ikke på selskapets norske nettside, men Power har den til salgs. Panorama 3 fra B&W koster noe mer: 9998 kroner.

“PureVoice” og opp til 5.1.2-oppsett

Selskapet har også implementert noe de omtaler for PureVoice-teknologi “for å sikre at talen er krystallklar uansett lydstyrke. Du kan nyte høylytt action eller rolige dramascener, og fortsatt høre dialogen klokkeklart.”

Det er også mulig å koble produktet med flere Citiation-produkter, “som basshøyttalerne Sub eller Sub S, for å forsterke lydbildet ytterligere, eller med surround-høyttalere for å lage et kanalsystem opptil 5.1.2.”

Annonse