gta6utroliggrafikk
Er GTA 6 et september 2022-spill? Om spillet har vært under utvikling i åtte år allerede er muligheten tilstede.

Annonse


Hevder GTA 6-grafikken blir hinsides rå

GTA 6-grafikken blir helt utrolig. Det hevder Chris Klippel, en gamer-insider.

Er GTA 6 et september 2022-spill?

Det er ni år siden Rockstar lanserte GTA 5 (september 2013). Det er vanvittig lang tid for spill, men faktum er at spillet fremdeles tar seg meget bra ut.

Klippel sier at Rockstar Games igjen skal ha klart å skape en grafikkmotor som er forut for sin tid. At en spillserie og et studio som er kjent for å dytte grafikk-teknologi helt til ytter-grensene igjen skal ha klart det, betyr ganske sikkert at GTA 6 blir det dedisert mest grafisk imponerende spillet noen sinne.

Red Dead Redemption 2 er et eksempel på et åpen verden-spill som fremdeles er best i klassen grafikk- og stemningsmessig, selv fire år etter lansering.

Annonse


Vi må i det minste få lov å se spillet i år…?

I april 2020 meldte vi et rykte om at Rockstar allerede i seks år hadde jobbet med GTA 6 og i februar i år bekreftet endelig studioet at spillet er under utvikling.

Rockstar bekrefter aldri noe før de er ganske så klare til å vise frem noe, og de viser aldri frem noe før de er nærme lansering, så vi forventer å se skjermbilder/video av spillet kanskje i sommer og en lansering senere i år – kanskje i september som forgjengeren?

Dette er det siste Rockstar uttalte i forbindelse med bekreftelsen:

Vi ser frem til å dele mer så snart vi er klare, så følg med på Rockstar Newswire for offisielle detaljer.

4. februar, 2022

Annonse