samsungnesteningenramme
Samsung sin QN900B imponerer med nærmest ingen ramme.

Annonse


Klarer du se rammen?

Samtidig med selskapets nye Galaxy A-modeller har de også lansert nye Neo QLED-, Lifestyle- og OLED TV-modeller.

Vi tipper den blir dyr, men ingen priser foreligger enda

Det er Samsung QN900B som er avbildet i artikkelen, og selv om det sikkert er en årsak til at det er natur både på skjermen og i bakgrunnen (for å minske rammene ytterligere med et visuelt triks), så klarer vi nærmest ikke se noen ramme på denne.

Det er litt knapt med detaljer i pressemeldingen, som komplette spesifikasjoner, men selskapet avslører at det er tre nye serier i QLED 8K 2022-serien: QN900, QN800 og QN700 – samtlige blir tilgjengelig i skjermstørrelser fra 55″ til 85″.

Seerne kan oppleve de rike detaljene i 8K takket være Neural Quantum Processor 8K med AI. Med Samsungs voksende 8K økosystem kan brukerne enkelt koble opp den nye Galaxy S22 for å spille av sitt eget innhold i 8K-oppløsning på en Samsung Neo QLED 8K-skjerm.

Samsung
Samsung QN900B.

Samsung har utstyrt dem med MiniLED

TV-ene er utstyrt med miniLED som Samsung mener leverer “suveren kontrast og lysstyrke” fordi de er “1/40 mindre enn standard LED-er for større tetthet og dramatisk forbedret kontrast når de kombineres med Neural Quantum Processor 8K”.

Annonse


Det er også lagt på en film for å unngå refleksjoner i skjermen:

“For å forbedre ytelsen ytterligere er det en ny 14-bits lyskontroll og en antirefleks for å redusere gjenskinn og distraksjoner.”

Det er også mulig å sende 8K-innhold man selv har filmet til Neo QLED 8K-skjermene.

Samsung S95B er en QD-OLED TV.

Annonse