ghostwire-tokyo
PS5-eiere har mange eksklusive spill å glede seg til, nå føyer "Ghostwire: Tokyo" seg i rekken.

Annonse


Mars blir hektisk for PS5-eiere – nå har denne fått lanseringsdato

Mellom Dying Light 2, Horizon Forbidden West og Gran Turismo 7 så er det neppe sikkert at man får rom til å spille noe særlig annet den neste måneden. Om du likevel skulle finne litt tid så kan det kanskje friste med et grøsserspill fra Bethesda og utvikleren Tango Gameworks, som den 25. mars lanserer Ghostwire: Tokyo.

Premiere i morgen

Ghostwire: Tokyo er et action- og eventyrspill satt i en grøssersetting og skulle egentlig lanseres sent i 2021, før det ble utsatt til våren 2022. Nå har spillet altså fått fastsatt en dato som ikke er altfor lenge til, 25. mars. Nyheten kommer frem på den offisielle YouTube-kanalen til PlayStation, der det er duket for premiere av spillet i morgen 23.00 norsk tid.

For mange kan det ha alt å si at spillet utvikles av de samme folkene som sto bak “The Evil Within” og oppfølgeren. Denne gang dreier det seg om paranormalt besøk fra en annen verden som har tatt seg til rette i Tokyos gater, der man inntar rollen som Akito, en av byens siste gjenlevende mennesker, for å jage vekk trusselen.

Kommer til PC og PS5

“Ghostwire: Tokyo” er kommer til både PC og PS5 men er altså konsolleksklusivt på Sony sin plattform. På PS5 vil det også være mulig å starte spillet tre dager før den offisielle lanseringen dersom man forhåndsbestiller Deluxe-verjsonen av spillet.

Annonse