cyberpowerpc
CyberPowerPC har annonsert en gaming-laptop med ekstern kjøling.

Annonse


Denne laptopen har 12. gen i9, men det er ikke det beste ved den

Vi har fått en haug godbiter fra årets CES, men ingen av disse har så langt vært en rå gaming-laptop med 14-kjerners 12. generasjon Core i9-prosessor og en ekstern væskekjøler til å holde temperaturnivået lavt. Det har CyberPowerPC bestemt seg for å gjøre noe med.

Betydelig reduksjon i temperatur og støynivå

CyberPowerPC har annonsert Tracer VI Edge Pro Liquid Cool Series, en bærbar gaming-PC som kombinerer det beste fra Intel og Nvidia sammen med aktiv, ekstern vannkjøling som kobles på baksiden av maskinen for å gi ekstra kjøling og derav bedre ytelse.

Det er mildt sagt en unik tilnærming for å kjøle en laptop: man snakker altså om et eksternt apparat som når som helst kan kobles til maskinen. Selskapet har patentert en lekkasjefri tilkoblingsfunksjon som enkelt går inn og ut. Ifølge produsenten kan en bærbar gaming-PC typisk nå 87 grader ved spilling, og produsere 4dBA med viftestøy, tall som kan reduseres til 62 grader og 35dBA ved bruk av deres eksterne kjølesystem.

Rå spesifikasjoner

Laptopen debuterer ellers med en 15,6-tommers 1440p-skjerm (QHD LED) og 240Hz bildefrekvens, en kraftig Core i9-12900HK og grafikkort fra Nvidia sin RTX 30-serie, selv om det hittil ikke er bekreftet hvilke skjermkort man kan velge mellom. Utover dette er det prat om opp til 64GB DDR5-ram og 2TB SSD-lagring og et massivt 93,48Wh-batteri.

Annonse


Av tilkoblingsmuligheter har man HDMI 2.1 (4K 60Hz), tre USB 3.1 Gen1 Type A og én USB 3.1 Gen2 Type C. Tastaturet har individuelt bakbelyste RGB LED-taster.

Tracer VI Edge Pro Liquid Cool blir tilgjengelig i første halvdel av 2022 med en startpris på 2699 amerikanske dollar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse