iphone14mockup
Flere kilder melder at Apple fjerner busslommen på iPhone 14 Pro neste år.

Annonse


“Nå skal Apple endelig gjøre det med iPhone 14”

Det koreanske nettstedet The Elec melder at iPhone 14 Pro-variantene som lanseres neste år vil ha et kamerahull fremfor busslomme.

Kamerahullet vil sånn sett minne mye om det man har sett fra konkurrerende smarttelefonprodusenter, med kun et lite, sirkelformet kutt til frontkameraet.

Større skjermareal

Android-telefoner har allerede hatt en slik løsning i flere år nå, der den store fordelen er plassbesparelse, med et større areal av skjermen som faktisk er i bruk.

Apple skal ifølge The Elec kun benytte kamerahull på de dyreste variantene, mens de rimeligere modellene fortsatt skal ha den tradisjonelle busslommen. For Pro-variantene betyr det at Apple må ty til en annen løsning for Face ID, sannsynligvis må teknologien pakkes under skjermen.

Annonse


Det er neppe første gang det ryktes at Apple fjerner busslommen på iPhone 14 Pro – Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har gjentatte ganger meldt det samme.

Skjermer fra LG Display

Det samme nettstedet melder at iPhone mini skrotes, slik at de står igjen med fire modeller i neste års iPhone-rekke: to 6,1-tommere og to 6,7-tommere.

Ifølge The Elec kan det også hende at utvider leverandørporteføljen sin til å være mer avhengig av LG Display når neste års iPhone-modeller lanseres. Der Samsung har stått for OLED-skjermene i iPhone 13 Pro, er det snakk om at LG kan stå for levering av skjermer neste år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse