lgstadia
LG TV-er med webOS 5.0 og nyere kan spille Stadia direkte fra TV-en.

Annonse


Nå er Google Stadia bygget inn i LG TV-er

Har du en LG TV som støtter webOS 5.0 eller nyere er nå Stadia tilgjengelig.

Stadia er å finne i LGs app-butikk

Googles spill-strømme-butikk er tilgjengelig for nedlasting i LG Content Store “i alle 22 land hvor Stadia er tilgjengelig”, melder LG i pressemeldingen.

Det er over 200 spill å finne, blant annet Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin´s Creed: Valhalla, Hitman 3 og Baldur´s Gate 3.

I tillegg inneholder den en stadig voksende katalog med gratis spill og demoer. Har du et Stadia Pro-abonnement, får du også tilgang til et voksende bibliotek på over 30 ulike spilltitler, eksklusive rabatter og tilleggsinnhold. Det eneste du behøver – utover tilgang til Stadia-tjenesten og en LG-TV med webOS 5.0 eller nyere – er en kompatibel kontroller.

LG

Man får opp til 4K HDR og 60 FPS med 5.1 surround

“Med Stadias støtte for 4K HDR-grafikk, 60 FPS og 5.1-kanals surroundlyd*, er også LG Smart TV-er det perfekte valget for en komplett spillopplevelse. TV-modellene er nemlig allerede en favoritt blant gamere over hele verden, og er ideell for FPS-, RTS- eller racingspill. Dette skyldes blant annet at LG OLED TV-enes selvopplyste piksler gir den beste HDR-bildekvaliteten i klassen, samt at de har et dypt sortnivå og en presis fargegjengivelse. For gamere er i tillegg responstiden på 1 ms og lavt inputlag to faktorer som gjør LG TV-ene til et svært godt valg.”

*4K-streaming og 5.1 surroundllyd er er bare tilgjengelig for Stadia Pro-abonnenter. Alle nye Stadia-brukere kan prøve én måneds prøveabonnement på Stadia Pro.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse