playstationgamepass
Sony planlegger en utfordrer til Xbox sitt beste våpen, Xbox Game Pass.

Annonse


Playstation 5 får “Game Pass”

Playstation 5 selger bedre enn Xbox Series-konsollene, men Sony vil ha mer.

Playstation får snart det samme tilbudet

Xbox Game Pass er en av få kort Microsoft har å spille mot Sony, men dette er i ferd med å ikke lenger vært et eksklusivt et. Ifølge Bloomberg er arbeidsnavnet til prosjektet Spartacus. Tjenesten vil gi tilgang til moderne spill og klassikere for en månedlig avgift.

Tjenesten vil komme til både PS4 og PS5.

Lanseres våren 2022

Tjenesten ventes å lanseres i løpet av våren og vil slå sammen de to eksisterende abonnement, PS Plus og PS Now. Det interessant blir å se om også PC-portene til Sony, som de i økende grad satser på (Uncharted 4 er underveis), også inkluderes.

Dokumenter vi har sett tyder på at Sony har planer om å ta vare på PS Plus-merkevaren, men fase ut PS Now.

Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse