windows-11
Brukere av både Windows 10 og Windows 11 har blitt påvirket av feilene som nå blir rettet.

Annonse


Fersk Windows 11-oppdatering retter to plagsomme feil

I en ny versjon av Windows 11 har Microsoft fikset en rekke feil og problemer som i stor grad påvirker brukere av det nyeste operativsystemet. Blant disse er særlig to ekstra irriterende feil: en som hindrer deg fra å foreta printejobber over USB, og en der du kan oppleve at maskinen henger seg opp både på system- og programnivå.

Påvirker både Windows 10 og 11

Printefeilen spores tilbake til oktober da Microsoft slapp en av sine vanlige oktober-feilrettinger som dessverre har gjort vondt verre for mange som siden den tid har hatt massive problemer med printefunksjonaliteten. Ikke er det bare snakk om én feil relatert til det å gjøre utskrift, for mens enkelte har slitt med å få IPP-støtte (Internet Printing Protocol) til USB-printenheter så har andre møtt en blokade med feilkoder når de forsøker å koble til fjernstyrte printenheter – i begge tilfeller har konsekvensene vært manglende printetilgang.

Disse feilene skal etter planen rettes opp i når Microsoft ruller ut desember-oppdateringen på tirsdag.

Andre feilrettinger

Også en lang liste med andre feil skal rettes, blant annet et problem mange Insider-brukere har meldt fra til Microsoft og som fører til at systemet og programmer krasjer.

Microsoft melder uten å gå i detalj at de forbedrer Windows Defender sin evne til å oppdage og forhindre skadelig programvare og dataangrep. Utover dette er det en lang liste med forbedringer og feilrettinger Microsoft har tatt seg tid til, den komplette listen finner du i et av selskapets blogginnlegg her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse