magic-eraser-hero
Magic Eraser fjerner uønskede elementer fra bildene dine, og det går svært kjapt.

Annonse


Kanskje ikke så eksklusiv likevel: slik får du Magic Eraser på Android 12

Magic Eraser har lenge blitt fremmet som en eksklusiv funksjon for Pixel 6 og 6 Pro, men allerede ser det ut til at eiere av alle Pixel-modeller kan bruke funksjonaliteten så lenge telefonen kjører Android 12.

Enn så lenge er Android 12 kun på Pixel-telefoner og andre enheter som kjører en beta av operativsystemet.

Superkjapp redigering

Tilnærmingen er allerede testet av AndroidPolice på Pixel 5, 5a, 4 XL og 4a ved hjelp av Google Photos APK-en, samtlige med flotte resultater der verktøyet er brukt til å fjerne forstyrrende elementer i et bilde, som demonstrert under:

Slik gjør du det

Trikset er å kjøre en sideload av den seneste versjonen av Google Photos-appen fra en Pixel 6. Følg trinnene under for å få Magic Eraser:

Annonse


  1. Last ned Split APKs Installer (SAI) fra Google Play Store
  2. Last ned Google Photos APK-filen
  3. Deretter åpner du programmet fra første steg i denne listen, SAI. Trykk så “install APKs”, og deretter “System file picker”. Når du blir spurt om tillatelse til å få tilgang til filene på enheten så godtar du dette.
  4. Videre må du finne og velge Google Photos .apks-filen du lastet ned i steg nr. 2 som du enten finner under nylige filer eller under nedlastningene
  5. Trykk “Install” og gi tilgang til å installere ukjente programmer.
  6. Trykk “Update” når du blir spurt om dette
  7. Åpne opp Google Photos og finn frem Magic Eraser, der du får en gjennomgang med hvordan verktøyet brukes.

Det er uvisst om Google kommer til å forhindre bruken av Magic Eraser på andre telefoner enn Pixel 6 og 6 Pro, men inntil videre så fungerer denne metoden.

Kilde:
AndroidPolice

Annonse