ios151shareplay
Hoppet du ikke av beta-kjøret kan du prøve Shareplay.

Annonse


iOS 15.1 beta er her med SharePlay, men funksjonen vi virkelig ønsker kommer ikke før til høsten

Apple har rett etter lanseringen av iOS 15 lansert den første 15.1 beta-en.

SharePlay kan testes i nye iOS 15.1 beta 1

SharePlay er på plass i den første beta-en. Funksjonen gjør det mulig å se film med andre og å dele skjermen. Det er jo fint det, men hvor i all verden er Universal Control? Det ser nå ut som at vi fremdeles må “hacke” oss frem til å få dette til delvis å fungere. macOS Monterey er fremdeles i beta og lanseres ikke før til høsten, trolig samtidig med nye MacBook-er.

For amerikanere er det nå mulig å legge til covid-vaksinebeviset i Wallet-appen. Funksjonen nytter “SMART Health Cards” som neppe er en greie i Norge, men det kan jo tenkes at Apple utvider støtten i høst.

SharePlay lar deg også lytte til musikk sammen, om man noen gang har følt behovet for: