Top Gun-utvidelse for Flight Simulator blir utsatt for å tilpasses filmens utgivelsesdato.

Annonse


Top Gun-utvidelsen til Flight Simulator blir forsinket til 2022, men her er teaseren

Top Gun-utvidelse for Microsoft Flight Simulator blir utsatt for å tilpasses filmens utgivelsesdato etter at den ble flyttet. 

Microsoft “gleder seg til å dele mer informasjon”

Paramount kunngjorde tidligere denne måneden at de forsinker resten av filmene fra 2021 og skyver “Top Gun: Maverick” fra sin utgivelsesdato i Thanksgiving-helgen til 27. mai 2022.

Kommer samtidig med filmen

Top Gun-utvidelsen for Flight Simulator var planlagt senere iår, men vil nå bli “utgitt samtidig med filmen”, ifølge Microsoft og Asobo Studio. Det er fremdeles ikke mye informasjon om hva Asobo Studio planlegger å legge til med Top Gun-utvidelsen, bortsett fra noen jetfly og steder fra Top Gun: Maverick. “Vi gleder oss til å dele mer informasjon fremover,” heter det i et blogginnlegg fra Microsofts Flight Simulator-team.

Microsoft kunngjorde opprinnelig Top Gun-utvidelsen på E3 tidligere iår, sammen med lanseringen av Microsoft Flight Simulator for Xbox Series X/S. Teaser-traileren for utvidelsen inkluderer en titt på noen av jetflyene som kommer til Microsoft Flight Simulator, og til og med et hangarskip som spillere kanskje får lande på til neste år.

Også Jackass Forever forsinket

Paramount flyttet Top Gun: Maverick til 2022 på grunn av bekymringer rundt delta-varianten og en økning i covid-tilfeller. Jackass Forever blir også forsinket til neste år, og Mission: Impossible 7 vil bli utgitt 30. september 2022.

Annonse