AssassinsCreedOdyssey8kdigitaldreams
Det er til og med brukt en fotomodus-mod for å gjøre bildene man tar i spillverdenen mer likt det man opplever som spiller. Kilde: Digital Dreams.

De har utført magi med “Assassin’s Creed Odyssey” i 8K

Annonse


Vi har omtalt Digital Dreams en rekke ganger tidligere: folkene er eksperter i å tyne all grafikk ut av alle typer spill, som regel ikke for gamle slik at man kan stille opp oppløsningen og kaste på mange effekter som hadde vært for mye for maskiner i 2018.

“Assassin’s Creed Odyssey” ser ut som et 2021-spill med disse forbedringene

Men nå har vi mer enn nok kraft å rutte med, så man kan bruke ting som “Beyond all Limits Raytracing” (utviklet av Digital Dreams, men basert på kjente “Pascal “Marty McFly” Gilcher’s ReShade”), en “Camera Mod” med det som omtales som ekstreme innstillinger og ikke minst 8K oppløsning.

Tre år høres kanskje mye ut, men faktum er at det ikke nødvendigvis skjer så mye med de største grafikk-motorene, spesielt ikke i Ubisoft sitt univers.

Ubisoft-spill tjener mye på høy oppløsning

Misforstå oss rett, spillene i serien ser veldig bra ut, ikke minst Valhalla, og med disse mod-ene løftes spillet lett opp på 2021-nivå, ekte ray tracing eller ei.

Odyssey ble for øvrig oppgradert med 60 FPS på Xbox Series X og Playstation 5 denne uken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse