Lagbildet av That's No Moon. Kilde: TNM

Annonse


De har vært med å lage Call of Duty, Last of us og Uncharted – nå lager de eget selskap

Et nytt trippel-A studio er dannet, og gjengen som står bak har vært med å lage noen av de mest episke titlene på markedet.

Veteraner

Menneskene bak det nye selskapet som har fått navnet “That’s No Moon” er ingen hvem som helst, teamet som er satt sammen består av utviklere som var med å lage titler som The Last of Us, Uncharted og Call of Duty. Det nye selskapet er uavhengig og deres første trippel-A tittel blir et action-adventure spill som fokuserer på historiedrevet single-player i tredjeperson.

Selskapet ledes av Michael Mumbauer, som tidligere ledet Playstation sin Visual Arts-gruppe. Kreativ leder i selskapet er Taylor Kurosaki som er best kjent for historien i enkeltspiller-modusen i Call of Duty: Modern Warfare.

Jacob Minkoff har tidligere vært en del av utviklingen i blant annet Uncharted 3: Drakes Deception, The Last of Us, Modern Warfare og Warzone, han går inn som spill regissør. I skrivende stund teller selskapet nesten 40 hoder som er hentet inn fra flere av de større spillutviklerne. That’s No Moon vil ha kontorer i både Los Angeles og San Diego, planen er å øke staben ytterligere til 100 innen utgangen av 2022.

Penger på bok

Men det koster å lage spill, og det nye selskapet starter ikke med tomme lommer. Allerede har de sikret 100 millioner dollar i investeringer, disse kommer blant annet fra Sør-Koreanske Smilegate. Smilegate er best kjent for Crossfire-serien. Det er pr nå ikke mange detaljer ute på hva den første tittelen fra That’s No Moon skal bli, men selskapet har på sine nettsider et klart fokus på at spillene de lager skal være med å definere sjangere og være historiedrevne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse