Annonse


MacBook Air får mini LED neste år, mener Kuo

Det hevdes fremdeles at MacBook Pro 14 og 16 leveres med mini LED i år. Det har vi hørt lenge.

Nytt design, tynnere ramme, bedre skjerm og bedre GPU-ytelse

Men hva med MacBook Air? Som Pro har den fått M1, men designet er likt, skjermen er lik og rammene er like. Ting må oppgraderes, og Kuo mener at sommeren 2022, eller halvveis ut i 2022, er da det skal skje.

Fordelen med skjermteknologien som først ble introdusert i iPad Pro M1, er et bredere fargespekter, høyere kontrast og dynamisk spekter og et bedre svartnivå.

Som tidligere avslørt utstyres den nye MacBook Air-modellen med en oppgradert M1-brikke, trolig X, som har en kjappere GPU med ni eller 10 kjerner, opp fra syv og åtte i dagens modell. Modellene vil nok leveres i forskjellige farger og utstyres med 2 x Thunderbolt/USB 4-porter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse