Forbereder verden på det nye operativsystemet.
Forbereder verden på det nye operativsystemet.

Annonse


Nå skjer det ting: Intel med grafikkdriver for Windows 11

Intel har lansert en ny versjon av grafikkdriveren for Windows. Oppdateringen har versjonsnummer 30.0.100.9684 og den store nyheten er offisiell støtte for Windows 11.

Utvidet dynamisk område uten programmering…

Det betyr noen få ting. For det første er dette den første driveren som støtter Windows Display Driver Model (WDDM) 3.0. Det betyr også offisiell støtte for Windows Subsystem for Linux. Windows 11 vil støtte GUI Linux-apper, så oppdaterte drivere bør sikre bedre ytelse der.

En annen stor ny funksjon i Windows 11 er Auto HDR for spill, og denne driveren støtter Auto HDR. 

… for mer enn tusen spill

Med Auto HDR kan mer enn tusen spill få del i fordelene med High Dynamic Range uten å være programmert for det. Det blir ikke helt det samme, men det vil få spill til å se betydelig bedre ut på HDR-skjermer. Denne funksjonen støttes imidlertid bare på Intel Iris Plus-grafikk (tiende generasjons Intel Core-prosessorer) eller høyere.

Annonse
Bortsett fra Windows 11-støtte legger driveren til støtte for et nytt spill, F1 2021. Det inkluderer også optimaliseringer av ytelsen i Moonlight Blade og Call of Duty: Warzone.

Driveren inkluderer løsninger for en rekke spill og spesifikke scenarier, og den fikser et problem med å duplisere en ekstern 4K-skjerm. Det er også en fix på problemet med å spille WMV-videoer i Movies & TV på 11. generasjons Intel Core H.

Intels nedlastningssenter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse