Annonse


FIFA 22 bruker “HyperMotion” teknologi – lanseres 1. oktober

FIFA 22 lanseres 1. oktober til PS5, Xbox Series X og S, Origin, Steam, Stadia, PS4 og Xbox One.

1.oktober lanseres FIFA 22 med maskinlæring og et nytt animasjons-system

På plass i det oppdaterte spillet er mer enn normalt rent teknologisk sett, da disse spillene jo ofte lanseres med lite nytt utover oppdaterte spillerstaller: denne gang debuterer HyperMotion-teknologi “som leverer den mest realistiske og opp-slukende opplevelsen i hver match uansett hvor du spiller”. Merk at denne teknologien kun kommer til PlayStation 5, Xbox Series X|S og Stadia-utgavene.

EA skryter av at de bruker en egen maskinlæring teknologi som visstnok løfter spillet til nye høyder med realisme og full kontroll over ballen kombinert med animasjoner som tegnes i sanntid slik at alt ser mer virkelighetstro ut.

Med Xsens Suits har vi for første gang registrert data om hver eneste berøring, takling, spurt og duell fra 22 spillere i høy intensitet, og disse dataene har dannet grunnlaget for over 4000 nye animasjoner i FIFA 22. Dermed har vi kunnet forbedre intensiteten, responsen og fysikken til hver eneste spiller i spillet.

EA

Slik beskriver EA FIFA 22 og de nye spiller-modusene

“EA SPORTS FIFA 22 – Powered by Football – på PlayStation 5 og Xbox Series X|S løfter spillserien til nye høyder takket være den banebrytende nestegenerasjons-teknologien HyperMotion som gjør hver eneste kampsituasjon mer realistisk.

ML-algoritmen lærer av over 8,7 millioner avanserte dataopptaksbilder og bruker dette til å skape nye animasjoner i sanntid, slik at spillerne kan justere bevegelsene og steget inn mot ballen og få bedre kontroll når de fører eller slår ballen.

EA

Bli med i EA Play i dag og opplev uovertruffen autentisitet med den mest realistiske gjengivelsen av hele verdens spill og av fotballens største stjerner og lag. Start sesongen først med en 10-timers prøveversjon – flere dager før lanseringen.”

Økt spillerintelligens drevet av kraften i nestegen-konsollene gjør at alle spillerne nå har en bedre forståelse av formasjonen og bevegelsene både offensivt og defensivt, og resultatet er et helt nytt nivå av taktisk realisme.

EA
  • Tidlig tilgang-prøveversjonen slippes fra 22. september 2021
  • Få medlemsbelønninger:
    • Sesongbaserte XP-økninger i Ultimate Team
    • Nye VOLTA FOOTBALL-antrekk for sesongen
    • Månedlige tilpasningskort i FUT Stadion

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse