Toppbilde
Den nye Switch-utgaven får en større og bedre skjerm.

Annonse


Dette er nye Switch med 7″ OLED – lanseres i oktober

Nintendo har for vane å komme med forbedrede utgaver av sine håndholdte konsoller. Nå er det over fire år siden Nintendo lanserte sin hybridkonsoll, og i dag har selskapet endelig avslørt en ny utgave av Nintendo Switch.

Større og bedre skjerm – 350 dollar

Den største nyheten er nok det faktum at konsollen får en sju tommer stor OLED-skjerm. En merkbar oppgradering fra dagens 6,2 tommer store LCD-skjerm.

Det er videre foretatt noen merkbare designendringer. Støtten bakpå konsollen er utvidet slik at konsollen vil stå noe tryggere enn hva tilfellet er i dag.

Ethernet-port og økt lagringskapasitet

Utover det kan man merke seg at docken også har fått en minimal oppgradering. Her er det nemlig lagt inn en ethernet-port – for de som ikke synes at trådløst nett duger til online gaming.

Annonse
Avslutningsvis kan man trekke frem at den nye utgaven får 64 GB innebygget lagringskapasitet – til glede for de som laster ned spill fra Nintendos nettbutikk, samt at høyttalerne til konsollen skal ha blitt noe forbedret.

Nintendo har ellers bekreftet at Joy-Cons og annet tilbehør til den første utgaven vil være kompatible med den nye utgaven.

Det foreligger ingen opplysninger om forbedret ytelse – altså er det lite trolig at det blir støtte for 4K i denne omgang. Batteritiden skal være på linje med den nåværende utgaven – altså ni timer under helt ideelle forhold.

Kommer i oktober

Den nye utgaven lanseres den 8. oktober i år. Det er med andre ord enda en liten stund til. Fortell oss hva du synes om den nye utgaven i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse