LG 4K 120 Hz
LG er kry av sine storskjerm-TVer for gamere.

Annonse


Spill-TV: LG først med 120 Hz i 4K

LG er kjent for gode TVer for gamere. Nå melder LG at de er først med TV-apparater som støtter Dolby Vision HDR ved 4K 120 Hz. 

Stolt over å være først

“Med brukervennlige kontroller er LGs premium-TV-er klar til å levere sublime neste generasjons spillopplevelser. Dette er resultatet av vårt engasjement for å gi spillerne den beste opplevelsen på storskjerm,” skriver LG fra Seoul i en pressemelding – og de virker ganske kry over hva de har fått til.

Firmware versjon 03.15.27 som nå rulles ut, gjør LGs OLED-TVer i C1- og G1-serien til de første i verden som støtter Dolby Vision® HDR på 4K 120 Hz. Ytterligere TV-modeller i LGs 2021-kolleksjon som OLED Z1-serien, QNED Mini LED QNED99-serien og NanoCell NANO99-serien vil motta oppdateringen i juli. Andre 2021- og 2020-modeller blir også testet for Dolby Vision-spill i 60 eller 120 Hz.

Dolby Vision HDR på 4K 120 Hz

I firmwaren introduseres Game Dashboard, en ny funksjon som blir tilgjengelig på alle LGs 2021 TV-er som er utstyrt med Game Optimizer. Det er en flytende skjermmeny som ligner på head-up display (HUD) i mange spill. Funksjonen lar brukerne raskt bytte mellom Standard, FPS, RPG eller RTS – uten at handlingen avbrytes. Dashbordet viser også hvilke moduser som er aktivert. Game Optimizer kan startes direkte fra Game Dashboard.

LGs OLED TV-er er anerkjent for å være blant de beste spill-TVene og havner alltid i toppskiktet i tester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse