Annonse


Facebook med Apple-angrep en time før WWDC: skal avsløre hvor mye avgiftene påvirker skapere, skal selv innføre avgift

Kun en time før Apples store WWDC-pressekonferanse, der det ventes at Tim Cook skal snakke opp hvor bra App Store er, grunnet trykket fra blant annet Epic Games og rettsaken, sier Facebook at de skal belyse hvor mye av inntektene skapere må betale i avgifter til plattform-holdere som Apple.

Zuckerberg prøver å ta gnisten fra Apple ved å innføre avgifter i 2023

Det var i et Facebook-innlegg sjefen for det gigantiske sosiale nettverket, som tjener penger på å selge annonseplass i nyhetsstrømmen, at Zuckerberg avslørte at i grensesnittet der man styrer annonser vil se informasjon om hvor mye skapere må betale til forskjellige selskap, “og hvor mye det påvirker inntektene”. “Mer avsløres snart, avsluttet Zuckerberg.

Sjefen sier også at de også skal innføre avgifter, men at det blir “mindre enn de 30 prosentene Apple og andre tar”. Det forblir gratis å ha nett-events og lignende ting frem til 2023.

Slik skal Facebook sine kunder oppmerksomme på hvor mye de betaler i avgifter

Annonse