samsunggalaxybook
Den nye Galaxy Book-serien lanseres halvveis ut i mai, samtidig som nye iPad Pro.

Annonse


Dette er nye Samsung Galaxy Book-modellene – norske priser og lansering avslørt

Samsung har endelig lettet sløret på Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

Samsung har avduket tre nye maskiner i Book-serien

Hva er målet med maskinene? Nei se det, det har Samsung et svar på:

“Målet er å skape en sømløs opplevelse på tvers av enheter – uavhengig om det er for å gjøre arbeidet enklere eller for underholdning. Samsung har derfor i tett samarbeid med Microsoft og Intel, skapt et bedre økosystem, hvor smarttelefoner og PC-er fungerer sømløst.”

Book Pro er en 13″:

“Galaxy Book Pro 360 og Galaxy Book Pro er utviklet ut ifra behovene og oppførselen til den moderne mobilbrukeren.

Annonse


PC-ene er Samsungs mest mobile hittil og Galaxy Book Pro 13-tommer veier bare 870 g, og måler 11,2 mm. PC-ene er bygget i en type aluminium som vanligvis brukes i flyindustrien. Med støtte for LTE og 5G kan du arbeide hvor som helst og helt uavbrutt. Galaxy Book 360 og Galaxy Book pro har dessuten støtte for Wi-Fi 6E.”

Galaxy Book – priser, tilgjengelighet og spesifikasjoner:

Galaxy Book er tilgjengelig fra og med den 14. mai med anbefalt pris mellom 6 990 og 9 490 kr. avhengig av konfigurasjoner.

Dette melder Samsung om Book:

“Samsung lanserer også Galaxy Book, en bærbar PC med høy ytelse, ultra-slim design og den nyeste teknologien I løpet av det siste året har PC blitt et viktig verktøy for kommunikasjon både privat og i arbeidslivet. Samsung Galaxy Book har 11. generasjons Intel Core-prosessor med høy hastighet og grafikk som gir en rask, jevn og god opplevelse. PC-en er også designet for en sømløs tilkobling på tvers av Samsung Galaxy-økosystemet.”

Samsung Galaxy Book er 15,4 mm og veier 1,59 kg. En slank og lett PC som er perfekt på farten. Konstruksjonen i aluminium gir stabil og solid følelse, med en elegant og innbydende finish i Mystic Silver. I tillegg har PC-en en ramme på bare 5,4 mm ramme som gir en fantastisk utsikt når du spiller, streamer og surfer på Internett

– I en tid hvor kommunikasjon og komfort er avgjørende, ønsker Samsung å tilby brukerne en innovativ enhet som kombinerer den bærbare opplevelsen med kraft. Galaxy Book er en bærbar enhet som gir brukerne førsteklasses design, tilkobling og kraftig ytelse, til en overkommelig pris, sier sier Rikard Skogberg, Produktsjef i Samsung Electronics Nordic. 

Galaxy Book Pro – priser, tilgjengelighet og spesifikasjoner:

Galaxy Book Pro er tilgjengelig fra 14. mai fra mellom 11 490 til 15 990 kroner.

Galaxy Book Pro 360 – priser, tilgjengelighet og spesifikasjoner:

Galaxy Book Pro 360 er tilgjengelig fra 14. mai fra mellom 12 490 til 16 990 kroner.

Annonse