onepluswatchnorge
OnePlus Watch kommer 14. april. Salgstart er 1. april klokka 10:00.

Annonse


Dette er OnePlus Watch med to uker batterilevetid til 1690 kroner – fungerer ikke med iPhone

Se vår OnePlus 9 Pro og 9-test, men få også med deg et helt nytt produkt fra OnePlus: en klokke på 46 mm. (46,4 x 46,4 mm x 10,9 mm) og uten Google Wear.

OnePlus Watch har utrolig batterilevetid (402 mAh) – kommer 14. april

Lanseringen av den nye klokka er satt til neste måned, og i motsetning til mobilene har vi ikke fått en inn til test enda, men den norske prisen er altså avslørt: 1690 kroner.

Slik oppnår de den utrolige batterilevetiden

Ifølge OnePlus er klokka skapt for å “integreres inn i dagliglivet til OnePlus-brukere”. Du kan ringe fra den, se varsler og synkronisere andre data. I tillegg til OnePlus er Android 6.0 og nyere støttet, men ikke iPhone.

Klokka kjører faktisk ikke Google Wear OS, men sin egen RTOS (Real Time Operating System), omtrent på samme måte som Fitbit og Garmin. Dette betyr at batterilevetiden er meget god med to uker på en lading. Med Warp Charge kan du lade opp til en uke på kun 20 minutter. Problemet? Ingen app- eller urskive-butikk.

Dette må du også vite

Klokka følger med på trening (over 110 forskjellige aktiviteter er støttet), steg, oksygenopptak, puls og den kan følge med på søvnmønstrene dine om natten. Hva angår trening sørger OnePlus for å synkronisere alt i OnePlus Health-appen som fungerer med Google Fit.

  • 4GB total lagringsplass – 2GB kan nyttes
  • 45 g uten reim – 76 med reim
  • Bluetooth hodetelefon-parring
  • OnePlus Watch integrerer med OnePlus TV – oppdager om du sovner og kan skru av Android TV-en
  • Det kommer en Limited Edition Cobalt-modell

Annonse


Annonse


Annonse