xboxseriesxnorge

Annonse


Microsoft ber AMD om Xbox Series X-hjelp

Xbox-sjef Phil Spencer prøver å berolige fansen med at de gjør alt de kan for å produsere nok av den kraftigste nye Xbox-modellen, Xbox Series X, et produkt som er nærmest umulig å få tak i.

Hverken Elkjøp eller Komplett vet når de får inn Xbox Series X

Spencer sier han snakket med AMD-sjef Lisa Su forrige uke i et forsøk på å finne ut hvordan de to kan øke produksjonstakten for å møte etterspørselen.

Sjefen for Microsofts store spill-univers presiserer at de gjør alt de kan for å produsere nok, og at han stadig får spørsmål om hvorfor de ikke har produsert flere og hvorfor de ikke startet produksjonen tidligere.

Xbox Series X er en komplisert konsoll, i tillegg trenger Sony mye av den samme AMD-teknologien

Ifølge Spencer er årsaken til produksjonsutfordringene at det er en komplisert konsoll å produsere, rett og slett. – Det er noe vi konstant jobber med å løse, forsikrer han og bekrefter at alle produksjonslinjer jobber på spreng.

Annonse


Problemet er at Sonys Playstation 5 nytter mye av den samme AMD-teknologien, noe som gjør det ekstra vanskelig å sikre nok til begge selskap, spesielt en så stor lansering rett før julaften.

Det er heller ikke nok GeForce-kort og ei heller AMDs nye skjermkort som også nytter RDNA 2-plattformen som de nye konsollene.

Kilde:
PCMag

Annonse