homepodminiu1
Når en iPhone er i nærheten av en HomePod mini (som avbildet), vibrerer den til man er så nærme at musikken flyttes til høyttaleren.

Annonse


HomePod mini får snart noe nytt vi aldri har testet før

På Apples HomePod mini-produktside står det å lese at den innebygde U1-brikken, som Apple omtaler som en “Ultra Wideband”-brikke for “enhets tilnærmingsberening, aktiveres i vinter.

Endelig en HomePod-oppdatering som gjør noe moro

Og nå vet vi med hvilken HomePod-oppdatering: 14.4. Nyheten sprakk etter at iOS 14.4 ble lansert utviklere i den aller første beta-oppdateringen som ble lansert i går.

Det er intet semi åpent beta-program for denne HomePod-oppdateringen; i stedet har Apple håndplukket sine favoritt-testere, og derfor vet vi nå hvordan det hele skal fungere.

Merk at den HomePod, altså storebror, ikke har U1-brikke. iPhone har fra 11-serien. Nå gjør ikke brikken så mye mer enn å gjøre AirDrop-deling litt mer elegant med mulighet til å peke på enheten som skal motta informasjon.

Annonse
Dette skjer når man nærmer seg en HomePod mini med iOS 14.4 beta 1

Ok, så dette er greia: når iPhone er i nærheten av en mini, så starter mobilen så smått og vibrere og lyset bli kraftigere på den lille skjermen på topp (omlag 3,5 meter), en vibrasjonstakt som økes når man nærmer seg høyttaleren og helt til de to utveksler den nødvendige informasjonen for å spille ønsket musikk.

Da viser så grensesnittet dette når utvekslingen fra iPhone til HomePod mini er fullført og musikken spilles:

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse