SLIK skal lading i bilen gjøres

airanomadibilen
Aira, selskapet bak Nomad Base Station Pro, har kunngjort integrerte ladeprodukter til bilen.

Selskapet «Aira» annonserte denne uken at de har mottatt en strategisk investering fra selskapet «Motherson», dette for å hjelpe til å bringe deres «FreePower» trådløs-lading av enheter til biler over hele verden.

Aira er selskapet bak Nomad-ladeprodukter.

Journalist: Joar Are Lyngaas.

Annonse

Ladeflaten blir en del av bilen

Selskapene sikter på å samarbeide om å utvikle, produsere og forsyne markedet med ladematter som kan integreres inn i interiøret i bilen (og i hjemmet), som altså vil la deg lade dine enheter trådløst i bilen.

Aira freepower trådløs bil lading

I motsetning til tradisjonelle trådløse ladematter, som krever at enheter er presist plassert for å bli ladet opp, så lar «FreePower» deg lade enhetene på hele overflaten fra hjørne til hjørne.

Denne nye teknologien lar deg ha en ladeoverflate i en rekke forskjellige størrelser. Faktisk kan du til og med lade «Apple AirPods» mens de ligger inne i lade-esken sin, som vist på bildet ovenfor.

Vil bringe lademattene til skrivebord, restauranter, flyplasser, mm.

Selskapet «Aira» ser for seg en bil med en svær ladematte i midtkonsollen mellom forsetene, hvor alle enheter med trådløs-lading kan lade fritt på hele overflaten. Hvordan dette blir implementert i forskjellige biler er litt opp til selve bilprodusenten, ettersom flere sikkert har lyst til å implementere koppholdere og andre ting, i tillegg til ladematten.

Det er ikke satt noen frist enda på når vi får se de første lademattene fra «Aira» implementert inn i en bil, men teknologien brukes allerede i Nomad Base Station Pro.

Selskapet har også lyst til å ekspandere teknologien, slik at vi kan få ladematter på blant annet; skrivebordet, nattbordet, restauranter, flyplasser, hoteller med mer. Vi gleder oss!

Kilde:
Aira

Annonse
Annonse