airanomadibilen
Aira, selskapet bak Nomad Base Station Pro, har kunngjort integrerte ladeprodukter til bilen.

Annonse


SLIK skal lading i bilen gjøres

Selskapet «Aira» annonserte denne uken at de har mottatt en strategisk investering fra selskapet «Motherson», dette for å hjelpe til å bringe deres «FreePower» trådløs-lading av enheter til biler over hele verden.

Aira er selskapet bak Nomad-ladeprodukter.

Journalist: Joar Are Lyngaas.

Ladeflaten blir en del av bilen

Selskapene sikter på å samarbeide om å utvikle, produsere og forsyne markedet med ladematter som kan integreres inn i interiøret i bilen (og i hjemmet), som altså vil la deg lade dine enheter trådløst i bilen.

Annonse
Aira freepower trådløs bil lading

I motsetning til tradisjonelle trådløse ladematter, som krever at enheter er presist plassert for å bli ladet opp, så lar «FreePower» deg lade enhetene på hele overflaten fra hjørne til hjørne.

Denne nye teknologien lar deg ha en ladeoverflate i en rekke forskjellige størrelser. Faktisk kan du til og med lade «Apple AirPods» mens de ligger inne i lade-esken sin, som vist på bildet ovenfor.

Vil bringe lademattene til skrivebord, restauranter, flyplasser, mm.

Selskapet «Aira» ser for seg en bil med en svær ladematte i midtkonsollen mellom forsetene, hvor alle enheter med trådløs-lading kan lade fritt på hele overflaten. Hvordan dette blir implementert i forskjellige biler er litt opp til selve bilprodusenten, ettersom flere sikkert har lyst til å implementere koppholdere og andre ting, i tillegg til ladematten.

Det er ikke satt noen frist enda på når vi får se de første lademattene fra «Aira» implementert inn i en bil, men teknologien brukes allerede i Nomad Base Station Pro.

Selskapet har også lyst til å ekspandere teknologien, slik at vi kan få ladematter på blant annet; skrivebordet, nattbordet, restauranter, flyplasser, hoteller med mer. Vi gleder oss!

Kilde:
Aira

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse