Annonse


Trodde du Apples oktober-event er det siste som skjer i år?

Bloomberg varsler at Apples Apple Silicon med ARM Mac-er skjer i november.

A14 iPhones får alle OLED-paneler

13. oktober, altså førstkommende tirsdag, så skal alt handle om de nye iPhone-modellene vi nå vet en god del om.

Under samme digitale pressekonferanse skal de også avsløre HomePod Mini, AirPods Studio (de skal ha vært under utvikling i tre år allerede – mon tro om de får innebygget Airtags som skal lanseres som tilbehør til Apple-dingser.

Bloombergs Mark Gurman, som er svært troverdig, melder også at samtlige iPhone 12-modeller utstyres med OLED, og ikke LCD som iPhone 11 har, dette har vi hørt tidligere også så dette er mer eller mindre spikret.

Annonse


De to rimeligste modellene får aluminum kanter, mens de dyrere Pro-modellene sutures med rustfritt stål, tradisjonen tro.

Til slutt litt om AirPods Studio som tidlig i utviklingen hadde store berøringspaneler på begge side, men ifølge Bloomberg skal disse sensorene ha blitt redusert i størrelse. Det er hva vi vet så langt, inkludert at de er smarte nok til å skifte lyd for deg, slik at høyre og venstre ikke spiller noen rolle.

Hva er du mest spent på? Nye mobiler eller Mac-er med ARM?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse