mikrokortbetaling
Bank Norwegian sitt kredittkort er nå å finne i et kort på størrelse med et SIM-kort som festes på armbånd som dette.

Annonse


Har lansert den nye måten å betale på – legger også til støtte for Google Pay

Bank Norwegian har lansert et nytt kredittkort med størrelse som et SIM-kort. Derfor er det enkelt å betale ved å plassere det i et inkludert silikonarmbånd.

Lansert i dag

“Mikrokortet er tilgjengelig fra 2. juli, og ønsker man alternativer til silikonarmbåndet, opplyser Terning om at man kan få kjøpt alternativer på EVRY Card Services’ side evrywear.no. Bank Norwegians mikrokort er gitt ut i samarbeid med EVRY, som er Norges største leverandør av plastkort og tilhørende tjenester”, forklares det i pressemeldingen.

Den nye type kort ble avslørt av Evry i 2018, og Bank Norwegian ser altså ut til å være en av de første, om ikke den første, med den nye måten å betale på. Klart, kontaktløse kort er ikke noe nytt, men fordelen med denne løsningen er at den tar liten plass og at man heller ikke trenger å fiske opp mobilen som må verifisere hver gang.

Google pay også støttet fra i dag av

“Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay vil fra og med 2. juli være tilgjengelig for bankens kunder”, avsløres det også i pressemeldingen:

Annonse
“Google Pay kan brukes med utvalgte Android-gadgets som smarttelefoner og Googles «Wear OS», hvorpå henholdsvis Fitbit Pay og Garmin Pay funker på utvalgte Fitbit- og Garmin-smartklokker.”

– Sammen med lanseringen av det kontaktløse mikrokortet, lanserer vi også Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. Mikrokortet kan være et fint alternativ til kunder som ikke har klokke eller mobiltelefon fra tilbyderne vi i første omgang lanserer sammen med, forklarer Kai-Morten Terning fra Bank Norwegian

Kilde:
Dinero pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse