iphone12120hz
Det tyder på at iPhone 12-serien, i det minste Pro-modellene, får 120Hz-panel.

Annonse


Apple ser ut til å ha avslørt 120Hz iPhone 12 i iOS 14 – fjerner noe nyttig fra Apple Watch

@JunoTecho på Twitter har funnet en innstilling under bevegelser i hjelpeinnstillingene i iOS 14 beta som ble lansert i går kveld.

Oppdatert, 20:45:

Det er ikke lenger mulig å trykke ned på urskiven for å fjerne varsler, noe som gjør det mer kronglete å fjerne dem. I stedet må man bla til toppen og trykke på en knapp i UI-et. Det er omtrent like lite logisk som å ha App Library på siste hjem-skjerm.

Forhåpentligvis gjøres dette fordi det kommer et nytt design med nye måter å bruke klokke på, enn med Force Touch. Apple anbefaler app-utviklere å implementere nye visuelle knapper i stedet for.

Annonse
Fra før har Apple luket bort 3D Touch i iPhone-serien, noe som gjorde opplevelsen dårligere. Selskapet skapte ikke noe for å ta over for 3D Touch, men overlot det helt til programvaren å analysere skjermtrykk, som Android lenge har gjort.

ProMotion kommer trolig til iPhone 12 i høst

Der er det nemlig et nytt valg, og det er muligheten til å begrense FPS-en til 60.

Fordi 60Hz FPS er maks på alle iPhone-modeller som finnes i dag, peker dette i retning at Apple vil la deg kunne begrense til 60 på en 120Hz-mobil – trolig iPhone 12-serien.

iPad Pro har hatt 120Hz siden 2017

Det som er merkelig at er jeg ikke finner innstillingen på min 11 Pro Max med beta 1, og det er det også mange andre som ikke gjør. Av en eller annen grunn har denne brukeren valget, mens mange andre ikke.

De aller nyeste iPhone-modellene har høyere berøringsrespons (dette fungerer dynamisk for å spare batteri) enn 60Hz, men dette har etter hva vi erfarer ingenting med FPS å gjøre, og det er jo hva det refereres til her.

Se “Limit Frame Rate”-valget under.

Det er også andre referanser til 120Hz:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse