rtx3080
Fordi lanseringen av RTX 3080 ventes i september, om covid ikke har utsatt også dette produktet, ser vi på det som ganske så sannsynlig at dette er ekte vare. Det er heller ikke en greie at det stadig lekker falske rapporter om nye GeForce-produkter.

Annonse


Kan dette være RTX 3080?

Forumet Chiphell ser ut til å ha lekket Nvidia GeForce RTX 3080, andre generasjon RTX-kort fra Nvidia som ventes i høst.

RTX 3080 ser ut til å få et helt unikt kjølesystem – er dette en prototype eller forbrukerutgaven?

20-serien ble lansert i september i 2018, så dette er tidspunktet vi forventer lekkasjer uten at det er mulig å 100 prosent bekrefte.

Likevel, spør du oss, ser vi på denne lekkasjen som troverdig fordi designet er såpass unikt at vi tviler på en tilfeldig person har laget et fysisk produkt som dette.

Det er snakk om et to-vifte-system der den ene viften sees på toppen av kortet, mens den andre er montert lenger ned i kortet og er skjult av en massiv kjøleribbe som dekker store deler av overflaten:

Bilde: Chiphell

Oppdatert NVLink

Strømtilkoblingen er flyttet til siden, som på Quadro-modellene, og tilsynelatende er også NVLink oppdatert.

Entusiaster prøver å finne ut hvordan luftkjølingen beveger seg med dette designet, men fordi vi ikke vet hvilken vei begge viftene snurrer, er det vanskelig akkurat nå.

Her er en amatør-gif basert på bildene:

Bilde: Thanos/videocardz.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse