motorolaedge
Gode gamle Motorola er tilbake med nye Android-flaggskip, men kan dette selskapet mobilkameraer? Edge+ koster 11 990 kroner.

Annonse


Motorola er tilbake med Android-flaggskip: Snapdragon 865 og 12GB RAM

“Er du på jakt etter avansert teknologi i alle kategorier som betyr mest, i én enhet? Motorola lanserer nå nye motorola edge+,flaggskiptelefonen du har ventet på.”

Motorola Edge+ ser til å by på alt

Jeg kan ikke påstår jeg har ventet på en Morotola-mobil, men nå som de nevner det er det jo i det minste kuriøst.

Edge+ på 6,7″ (stor med andre ord) har som seg hør og bør på toppen 5G, 865 og kjapt DDR5 RAM, 12GB og WiFi 6 den “lynraske standarden for Wi-Fi, for å få utmerket internett­hastighet mens du bruker mindre strøm.”

Skjermen støtter ikke 120Hz, men 90 er også akseptabelt og sparer batteriet:

Annonse


“Den helt nye Endless Edge-skjermen på motorola edge+ går nesten 90 grader rundt begge sidene av enheten og strekker seg 6,7 tommer for å skape en oppslukende seeropplevelse. Sideforholdet på 21:9 er perfekt for underholdning, kan vise en milliard fargenyanser og gir en utrolig dynamisk bildekvalitet med HDR10+. Med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz har skjermen en eksepsjonelt jevn bevegelse for rulling og sveiping.”

Produkt- og -testbilder:

Priser

Motorola edge og edge+ blir tilgjengelig i Norge 15. mai. Anbefalt pris er henholdsvis 6 990 NOK og 11 990 NOK. De vil bli tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 4. til 14. mai.

Se her for bilder og spesifikasjoner (ved å laste ned bilder eller video samtykker du til bruksvilkårene våre).

Motorolas Edge+ pressemelding

Den helt nye Endless Edge-skjermen på motorola edge+ går nesten 90 grader rundt begge sidene av enheten og strekker seg 6,7 tommer for å skape en oppslukende seeropplevelse. Sideforholdet på 21:9 er perfekt for underholdning, kan vise en milliard fargenyanser og gir en utrolig dynamisk bildekvalitet med HDR10+. Med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz har skjermen en eksepsjonelt jevn bevegelse for rulling og sveiping.

Den buede Endless Edge-skjermen sammen med den smale bredden på motorola edge+ gir optimal størrelse for bruk og navigering med én hånd. Skjermkantene er også praktiske når telefonen ikke er i hånden din, når den lyser opp for å vise batteriladingsstatus, innkommende anrop, alarmer og varslinger fra andre siden av rommet. I nye Moto Gametime kan gamere snu telefonen sideveis og bruke to ekstra, tilpassbare knapper på den øverste kanten av skjermen for konsollignende spilling med fire fingre.

motorola edge+ har de kraftigste og mest høylytte stereohøyttalerne i en smarttelefon noensinne, i tillegg til presisjons­justering for lydmessig prestasjon av profesjonell kvalitet og dypere, fyldigere lyd.6 Lydjusteringsteknologien fra Waves, som brukes av innspillingsstudioer, lydteknikere, musikk-, film- og TV-produsenter og -kringkastere, gir smartelefonhøyttalerne lydmessig prestasjon av profesjonell kvalitet.

Kamerasystemet i motorola edge+ er et hovedkamera med 108 MP sensor, noe som er den høyeste oppløsningen noensinne i en smarttelefon. Med Quad Pixel-teknologi har denne sensoren 4 ganger så mye lyssensitivitet for å ta utrolig klare og skarpe bilder under alle lysforhold. Det allsidige triple kamerasystemet har et objektiv til alle anledninger. Fang opp mer på avstand med optisk zoom med høy oppløsning på 8 MP telefotoobjektivet, knips mer av motivet med 16 MP ultravidvinkelobjektivet, eller ta personlige nærbilder med Macro Vision.

Takket være videofunksjonene på motorola edge+ kan du spille inn i 6K for å få fantastiske videoer med høy oppløsning. Videostabiliseringen kompenserer for bevegelsesuskarphet, endring av fokus og skjeve horisonter og kombinerer også OIS og EIS for bedre videokvalitet ved lite lys. Med den nye videobildefunksjonen kan du til og med trekke ut et 20 MP bilde med høy oppløsning mens du tar opp video.

All denne avanserte ytelsen og 5G-funksjonaliteten krevde et batteri som kunne holde følge. Telefonen har derfor et batteri på 5000 mAh, det største batteriet i en 5G-telefon på markedet, som varer to hele dager8Motorola edge+ har TurboPowerTM kablet og trådløs lading.

Nye motorola edge+ har Android 10 og den nye funksjonen My UX, som inneholder alle moto-opplevelsene som kundene kjenner til og elsker. Med My UX kan brukerne ta musikk, videoer og spill et skritt videre med egendefinerte innstillinger og avanserte kontroller. Brukerne kan til og med lage sine egne enhetstemaer ved å velge fra unike fonter, farger, ikonfigurer og animasjoner for fingeravtrykksensor.

Om den den rimeligere modellen

“For de som er interessert i å bytte til en superkraftig 5G-enhet til en enda rimeligere pris, tilbyr motorola edge utrolige kamera-, underholdnings- og ytelsesopplevelser.

Du får nøyaktig den samme flotte 6,7″ Endless Edge-skjermen og lydopplevelse som på motorola edge+. Denne telefonen har også meget kraftig sub-6 GHz 5G-ytelse, en Qualcomm® Snapdragon™ 765-mobilplattform, et massivt batteri på 4500 mAh og et allsidig trippelt kamerasystem med et 64 MP hovedobjektiv, 16 MP ultravidt objektiv med Macro Vision og et 8 MP telefotoobjektiv.”

Kilde:
Motorola pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse