Huawei avduket sin ferske P40-serie i dag, fra Pro til over 11 000 kroner, til 2490 kroner. Avbildet: P40 Pro.
Huawei avduket sin ferske P40-serie i dag, fra Pro til over 11 000 kroner, til 2490 kroner. Avbildet: P40 Pro.

Annonse


Huawei P40: vi har de norske prisene

Vi tester allerede Huaweis nye toppmodell, P40 Pro, men før vi gir deg en smakebit på flaggskipet, må vi ta for oss det grunnleggende først.

Oppdatert,

“Forhåndssalget av P40 og P40 Pro starter 26.03 kl. 16:00 og varer til 5. april. De som bestiller i denne perioden får med Freebuds 3 (1790kroner) og Skylagring HUAWEI Mobile Cloud 12months 50GB Storage.”

“I tillegg til Huawei P40-serien lanserte Huawei også Huawei Watch GT2e, Huawei Sound X og nye S / S’20 Huawei X Gentle Monster Eyewear. Med det beriker de sin produktportefølje ytterligere og gir brukerne mulighet til å leve et bedre digitalt liv.”

Annonse
Se bildene og følg oss på Instagam:

https://www.instagram.com/p/B-M_hlGgoGw/

P40 Pro koster over 10 000 kroner

Først ut, de norske prisene, og de er som følger. Det kommer også en 8GB+512GB-modell, P40+ Pro, til 1390 euro. Norsk pris ikke bekreftet.

 • P40 Pro: 11490 kroner – 8GB+256GB
 • P40: 9490 kroner 8GB+256GB
 • P40 Lite: 3490 kroner
 • P40 Lite E: 2490 kroner
Kamerasystemet.
Selvsagt er “SuperZoom” på plass.

Spesifikasjoner P40 Pro

 • 6,58″ – OLED – 2640 x 1200 – 90Hz
 • HUAWEI Kirin 990 5G – 2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.36 GHz + 4 x Cortex-A55 1.95 GHz – GPU: Mali-G76
 • EMUI 10.1 (Android 10)
 • Hovedkamera: 50 MP Ultra Vision Camera (Wide Angle, f/1.9 aperture, OIS) + 40 MP Cine Camera (Ultra-Wide Angle, f/1.8 aperture) + 12 MP SuperSensing Telephoto Camera (f/3.4 aperture, OIS) + 3D Depth Sensing Camera. Autofocus mode: Autofocus
  – Image stabilization: OIS + AIS
  – Zoom Mode: Digital Zoom, Optical Zoom, Hybrid Zoom
  – Video recording: Support for 4K(3840 x 2160 pixels) 60fps video recording
  – Image resolution: Support up to 8192 x 6144 pixels
  – Video resolution: Support up to 3840 x 2160 pixels
 • Frontkamera: 32 MP Selfie Camera (f/2.2 aperture) + Depth Camera
 • 4200 mAh
 • WiFi ax
 • USB C (også for lyd)
 • Bluetooth 5.1
 • HUAWEI SuperCharge (Max 40 W)
 • IP68

Les Huaweis pressemelding

Huawei annonserte i dag Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro og Huawei P40. Disse utgjør den nye flaggskipserien Huawei P40, som med banebrytende design og kamerainnovasjoner setter en ny standard for hva du kan forvente av en smarttelefon.

P40-serien fortsetter Huaweis tradisjon for fremragende bildeopplevelser. Gjennom en ny banebrytende sensor øker lysinntaket betraktelig i mørke omgivelser, mens et forbedret periskopdesign muliggjør 10x optisk zoom. Hele P40-flaggskipserien* kommer med det kraftige Kirin 990 5G-chipsettet og støtter høyhastighets 5G og Wi-Fi 6 Plus.

Vakkert design

Den avanserte maskinvaren kommer i en vakker og kompakt innpakning, som blant annet inkluderer den naturinspirerte Huaweis Quad-curve Overflow-skjermen. I den ligger en forbedret fingeravtrykkleser, som er flyttet lenger opp på skjerme og har et større areal. Fingeravtrykkleseren låser opp 30 prosentraskere enn P30-serien.

P40 og P40 Pro er tilgjengelig i tre forskjellige blanke farger; Ice White, Deep Sea Blue og Black, samt to matte farger; Blush Gold og Silver Frost. P40 Pro+ har en polert, keramisk bakside og kommer i de ikoniske fargene White Ceramic og Black Ceramic.

Overlegne fotoopplevelser

I Huawei P40-flaggskipserien finner du det avanserte Ultra Vision-kamerasystemet fra Leica, som er tilgjengelig med tre, fire og hele fem-kameraer. Huawei P40 har en ultravidvinkel, vidvinkel og telefotoobjektiv. Huawei P40 Pro kommer med et videreutviklet firekamerasystem fra Leica, som inneholder et SuperSensing Cine-kamera og et 3D Depth Sensing-kamera samt 50x SuperSensing Zoom. Huawei P40 Pro+ gir deg eget kamera for optimal bildekvalitet ved 80mm, samt en enestående SuperZoom, som støtter 10x optisk zoom, 20x hybrid zoom og 100x digital zoom.

Huaweis Ultra Vision-sensor, som er tilgjengelig på hovedkameraet i hele P40-flaggskipserien, er diagonalt hele 1/1.28 tommer. Inkludert pikselbinding oppnås en pikselstørrelse på 2.44μm. Octa PD AutoFocus gir høyhastighetsfokus uansett forhold og Huawei XD Fusion Engine benytter seg av AI for å øke detaljgjengivelsen under alle typer lysforhold.

Super zoom og fargegjengivning

Huawei P40 Pro bringer motiver som er langt unna nærmere deg, ved hjelp av 5x optisk zoom, 10x hybrid zoom og 50x digital zoom. For første gang noensinne kommer den også med et RYYB-fargefilter, som gir økt lysinntak og forbedrer kvaliteten på bilder tatt med zoom. Huawei P40 Pro+ har 10x SuperZoom med et nytt periskopdesign, som reflekterer lyset fem ganger. Dermed forlenges lysbanen med 178 prosent for å gi ekte optisk zoom. Det optisk stabiliserte Ultra Vision-hovedkameraet og SuperZoom-funksjonen jobber i tandem med telefonens AI-funksjoner, slik at man får trippel OIS+AIS og dermed merkbart forbedret foto- og videostabilisering.

Hudtoner og tekstur gjengis på detaljnivå ved hjelp av en ny Multi-spectrum fargetemperatur-sensor. I tillegg har P40-serien en hvitbalanse-algoritme som ved hjelp av AI øker nøyaktigheten i fargegjengivningen med 45 prosent. Deep learning-algoritmer gir portrettoptimalisering i sanntid med et økt lys- og detaljnivå.

Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+ har et selfie-kamera på 32 megapiksler og et infrarødt dybdekamera som støtter autofokus og bokeh-simulasjon. Dermed får du de enestående portrettfunksjonene Huawei er kjent for, samt infrarød ansiktsåpning for sikker opplåsing av telefonen uansett lysforhold. Sist, men ikke minst, kommer telefonene nå med AI Remove Passerby og AI Remove Reflection, som gjør at man kan fjerne uønskede objekter eller gjenskinn fra bildet etter det er tatt.

Video i toppklasse

Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+ kommer begge med en ultravidvinkel med en brennvidde på 18mm samt en 1/1.54 tommer sensor som støtter 3:2-format. Pikslene på sensoren kan justeres individuelt, slik at du kan ta opp med lang, kort eller normal eksponeringstid. Sedecimpixel Fusion-teknologi er innebygd i kameraet. Det gir det støtte for 16-i-1 pikselbinding som kan produsere 4,48μm superpiksler, noe som gjør at man kan øke lyssensitiviteten til ISO51200 og filme i 7680 Ultra Slow Motion.

Huawei P40-flaggskipserien støtter bokeh-simulering i sanntid for videoer. Denne etterligner effektene til et objektiv med stor blenderåpning og tillegger progressiv bokeh, som fremhever subjektet i bildet. Telefotoobjektivet kan fange høyoppløselig zoom-video og 4K timelapse-videoer. Audio Zoom, som er tilgjengelig i hele P40-flaggskipserien, gjør at du kan zoome inn på en lydkilde for å heve volumet på den.

En 5G-kraftplugg

Som nevnt kommer hele P40-flaggskipserien med chipsettet Kirin 990 5G. Det gjør at den har fullintegrert 5G-forbindelse med den mest omfattende støtten for ulike 5G-bånd. I tillegg tilbyr chipsettet en energieffektivitet som overgår alle tidligere modeller. Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+ har en 90Hz skjerm som er drevet av en forbedret grafikkbehandlingsmotor, som er i stand til å gi spillopplevelser i 90Hz

P40-serien støtter 160MHz Wi-Fi 6 Plus-teknologi som tillater dataoverføring i 2 400Mbps-hastighet. Den industriledende 40W trådløse SuperCharge-ladingen er tilgjengelig på P40 Pro+ for en ekstremt hurtig ladeopplevelse.

EMUI 10.1-operativsystemet introduserer en rekke nye funksjoner som muliggjør en mer sømløs AI-opplevelse. Ved å utnytte Huaweis ansiktsgjenkjenningsteknologi kan Huawei MeeTime gi godt belyste videosamtaler i 1080p, selv når det er lite lys i rommet fra før av.

Huawei Share integrerer en rekke funksjoner på tvers av enheter. Det er ikke bare enklere å overføre filer, men også å opprette kontakt og dele skjermer mellom forskjellige enheter. Stemmeassistenten Celia gjør også sin internasjonale debut med en rekke funksjoner og smart objektgjenkjenning, i tillegg til støtte for styring av musikk, video og tekstmeldinger.

Flerskjermmodus bryter ned barrierene mellom en Windows-PC og en Android-enhet for en sømløs opplevelse på tvers av enheter. Etter å ha opprettet forbindelsen kan man enkelt overføre filer mellom enhetene. Filer kan enkelt overføres, og andre funksjoner kan også brukes sømløst på tvers av skjermer, som for eksempel videosamtaler.

I tett samarbeid med globale utviklere tilbyr Huawei et bredt utvalg av globale og lokale apper på AppGallery, Huaweis egen appbutikk. Brukerne kan også nyte et stort bibliotek av kvalitetsinnhold på Huawei Video, Huawei Music og Huawei Reader. Nytt innhold blir lagt til kontinuerlig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse