grand-theft-auto-iv-complete-edition-steam
Grand Theft Auto IV vender tilbake til Steam den 19. mars, da i en komplett pakke som inkluderer Episodes from Liberty City.

Annonse


GTA IV på vei tilbake til Steam, og comebacket er gode nyheter for deg som eide spillet før det forsvant

Rockstar Games fjernet i forrige måned PC-versjonen av Grand Theft Auto IV fra Steam helt ut av det blå, noe de senere forklarte i at de ikke kunne generere nye aktiveringsnøkler til spillet takket være skrotingen av Games for Windows Live.

Settes sammen til én komplett pakke

Nå er det meldt at spillet gjør sitt comeback på plattformen den 19. mars, og det kommer fra offisielt hold – Rockstar selv.

Og når spillet først vender tilbake så kommer den i form av den komplette pakken, Grand Theft Auto IV: Complete Edition. Det innebærer at spillet kommer med Episodes from Liberty City-utvidelsen, en kritikerrost utvidelse som for øvrig ikke ble fjernet fra Steam til å begynne med.

Gode og dårlige nyheter

Den ekstra gode nyheten for deg som har et av disse komponentene fra før, enten standalone-utvidelsen eller basisspillet, er at du vil motta den komplette pakken som en oppgradering uten å betale.

Annonse


For eiere av vanlig GTA IV får du derfor en 6GB-oppdatering for Episodes from Liberty City, mens eiere av utvidelsespakken får en oppdatering på 22GB som inneholder basisutgaven av GTA IV.

Men livet er ikke så herlig likevel. Som følge av at spillet ikke lenger har Games for Windows Live-status så vil det mangle multiplayer, og enkelte radiostasjoner blir borte midlertidig. Disse radiostasjonene er Vice City FM, Self-Actualization FM og RamJam FM.

Kilde
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse