sony-experia-1
Sony Xperia 2 kan bli markedets første med 5G-tilkobling og 4K OLED-skjerm.

Annonse


Første av sitt slag: – Sony Xperia 2 kan være verdens første 5G-telefon med 4K OLED-skjerm

Det er lenge siden Sony kunne skryte av spesielt gode salgstall for et av telefonene sine, men ting tyder nå på at Xperia 2 kan bli produktet til å gjenopplive dette segmentet deres en gang for alle.

Første med 5G og 4K OLED samtidig

Kinesiske MyDrivers melder nemlig at Xperia 2 kan annonseres under Mobile World Congress 2020 og at telefonen blant annet arver 4K OLED-skjermen så vel som bildeforholdet på 21:9 som fra før finnes i dagens Experia-modell, men at den får Snapdragon 865-brikke og X55-modem – også fra Qualcomm – for å legge opp til 5G-tilkobling.

Dersom ryktene stemmer så vil Sonys kommende flaggskipmodell være den første 5G-telefonen med en skjerm av slikt kaliber. Utover dette vil Sony sørge for IP68-sertifisering som en indikasjon på holdbarhet.

Kan filme i 8K

Også kameraet får seg en overhaling: det ryktes fire sensorer i Experia 2 med enten 48 eller 84MP på hovedsensoren, i tillegg til en ToF-sensor. Telefonen skal ifølge MyDrivers sin rapport også kunne ta videoopptak i 8K-kvalitet.

Annonse


Den kinesiske rapporten spekulerer med en pris på rundt 870 dollar, tilsvarende rett under 8000 kroner. En annonsering kan finne sted i Barcelona under MWC neste måned der Sony antakelig skal holde en konferanse – vi skal følge med.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse