ps-vue-playstation-youtube-tv
PS Vue blir det ikke noe mer av på PlayStation fremover. I stedet åpner de tilgang for YouTube TV og sannsynligvis flere etterhvert.

Annonse


Sony åpner slusene etter at Vue fjernes fra PlayStation – nå kommer YouTube TV til PS4

Etter at Sony nå har gitt opp PlayStation Vue, livetjenesten for TV-titting, melder både det japanske selskapet selv og Google at PlayStation 4 har fått en ny TV-app brukerne kan dra nytte av, nemlig YouTube TV.

Åpner for tredjeparter, Hulu og Sling på vei?

YouTube TV har lenge vært på de fleste plattformer med PS4 som et av få unntak. Årsaken har vært at Sony har hatt sin egne konkurrent i Vue, men med skrotingen av denne åpner nå muligheten for at tredjeparter finner sin vei til plattformen. Det er prat om at både Sling TV og Hulu er blant disse, men om vi vil se disse alternativene i Norge er litt mindre sannsynlig.

Vue blir ikke lenger mulig å bruke på PlayStation 4 med bakgrunn i de høye kostnadene Sony har hatt i forbindelse med både det å holde tjenesten oppe og i arbeidet med å fremskaffe nytt innhold.

The Verge melder at YouTube TV er tilgjengelig på PlayStation Store for øyeblikket med en pris på 50 dollar i måneden, og med muligheten for en gratismåned som du kan bruke for å finne ut av om tjenesten er noe for deg.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse