garmin-tactixs-delta
Garmins nye tactix-smartklokke har en haug funksjoner som gjør den ganske dyr i forhold til andre smartklokker.

Annonse


Garmins neste smartklokke er “taktisk”, kommer med nødstopp

Garmin var svært raskt ute i markedet for smartklokker og har siden 2014 stått for en rekke interessante modeller, enten de har pekt seg ut for sine spesielle nyvinninger eller dyre priser. Nå har de en ny på vei: Tactix Delta.

Stealth-modus og “nødstopp”

Tactix Delta er den fjerde i Tactix-serien og kommer som vi nesten vil kalle det “naturligvis” med militære standarder. Det inkluderer MIL-STD-810-sertifisering og safirglass med motstandsdyktighet overfor riper.

Med på kjøpet får du Stealth Mode-funksjonalitet og en dedikert kill switch-knapp som vi regner med bidrar til den ganske stive prisen som er 900 dollar. Om du lurer på hva Stealth Mode gjør, så er det altså en funksjon for å hindre at plasseringsdataen din lagres eller deles, mens nødstopp-knappen sletter absolutt all data på et blunk.

Over 80 dagers bruk med strømsparing

Setter du klokken i smartwatch-modus får du opptil 21 dagers bruk ut av batteriet, mens du kan oppnå opp mot 80 dager med strømsparingmodus.

Annonse


Den har for øvrig også andre finesser du vil forbinde med en relativt dyr Garmin-klokke, som PacePro-funksjonalitet, skikart og oversikt over golfbaner.

Garmin tactix Delta kommer kun i svart til en pris på 899 dollar, rundt 8000 norske kroner.

Kilde:
Neowin

Annonse