cyberpunk-2077-xbox-ps4

Annonse


CD Projekt Red kan ha skapt seg en liten Cyberpunk-krise, og multiplayer kommer ikke før 2022

Ifølge den polske spillutvikleren CD Projekt Red så er ikke Cyberpunk 2077 planlagt for PS5 og Xbox Series X helt enda.

Uttalelsen er gjort i forbindelse med gårsdagens nyheter om at spillet er utsatt i noen måneder for en septemberlansering i stedet for april.

Lanseres rett før PS5, Xbox Series X

Som du sikkert vet så gjør utsettelsen at lanseringstidspunktet er farlig nær den for neste generasjon med spillkonsoller – noe som naturligvis gir mange god grunn til å holde tilbake når de går til innkjøp av spillet, for heller å gjøre det når de har PS5 eller Xbox Series X.

Det er selskapets finansdirektør Piotr Nielubowicz som i en telekonferanse har fortalt at de ikke har planlagt noen lansering på begge generasjoner enda – spillet er utviklet for Playstation 4, Xbox One og PC, ingenting har endret seg i planleggingen på denne fronten.

Annonse


Nielubowicz utelukker likevel ikke at de tenker på neste generasjon, men at det først og fremst er nåværende generasjon som prioriteres.

Cyberpunk 2077-multiplayer i 2022

Uansett: det finnes andre Cyberpunk-nyheter, og disse handler spesifikt om multiplayer-biten av spillet. Lenge har man hatt kjennskap til at CD Projekt Red jobber med utviklingen av nok et AAA-spill, uten at spillet har blitt avslørt. Nå kommer det frem at det er snakk om multiplayer-delen av Cyberpunk 2077.

Det kan skuffe enkelte som muligens så frem til et nytt spill til Witcher-serien.

Og utover dette så er det dessuten stor tvil om at multiplayer blir tilgjengelig før 2022, gitt den tidslinjen man har nå der hovedspillet lanseres i september fremfor april.

Kilde:
Wccftech

Annonse