samsung-galaxy-buds
Samsung har ikke implementert støykansellering i nye Galaxy Buds+, ifølge SamMobiles kilder.

Annonse


Samsungs nye Galaxy Buds kan droppe aktiv støykansellering likevel, skal utheve seg på batteri istedet

Samsungs trådløse ørepropper fortjener en oppgradering, ikke nødvendigvis fordi den ikke gjør susen i 2020, men fordi den rett og slett har vært ute i markedet nesten ett år. Da er det ikke overraskende heller at ryktene verserer om Galaxy Buds+, men nå kommer det interessante nyheter som kan skuffe enkelte.

Batteritiden kraftig forbedret

De dårlige nyhetene er at de oppgraderte øreproppene ifølge SamMobile ikke har aktiv støykansellering, mens de gode nyhetene er at batteritiden er kraftig forbedret.

Det antatte større 85mAh-batteriet i de nye øreproppene er nemlig ventet å gi 12 timers lyttetid på én fullading – rett og slett dobbelt så mye som forgjengeren. Dette er i tillegg til to nye mikrofoner (utover de to som eksisterte på dagens versjon) som skal gjøre det lettere for motparten å forstå hva du sier i telefonen, samt bedre lydkvalitet.

Hvorvidt Samsung leverer på det siste gjenstår å se.

Annonse


En grunn til å velge AirPods Pro istedet?

Mangelen på aktiv støykansellering kan vise seg å være en tabbe for Samsung dersom det stemmer, stort sett fordi konkurrentene har omfavnet teknologien i stor grad den siste tiden.

Hold et øye med Samsungs Unpacked-arrangement som går av stabelen den 11. februar for å være til stede når selskapet viser frem de nye øreproppene sammen med en rekke nye smarttelefoner.

Kilder:
Engadget
SamMobile

Annonse