PlayStation-4-System-Software
Sony trekker seg ut av årets E3 på samme måte som i fjor.

Annonse


Sony og PlayStation trekker seg igjen – E3 blir vel aldri det samme?

Forrige uke kom det et rykte om at Sony og PlayStation atter en gang ikke hadde noen planer om å dukke opp på E3. Nå bekrefter de beslutningen gjennom GamesIndustry, og det betyr at E3 muligens aldri blir slik vi kjenner det igjen.

– Ikke forenelig med våre planer

Overfor nettstedet har Sony Interactive Entertainment forklart at de etter en vurdering har valgt å ikke delta i E3 2020. De begrunner valget med at E3 -visjonen ikke er forenelig med hva de er fokusert på i år.

I stedet har de planlagt å delta på hundrevis av forbrukerarrangementer verden over som et ledd i deres verdensomfattende strategi. Deres fokus understrekes i det å sørge for at PlayStatiion-tilhengere skal få tilgang til å spille deres favorittspill. Avslutningsvis melder de at de har en rekke fantastiske spilltitler på vei til PlayStation 4 samtidig som de ser frem til et år med feiring sammen med tilhengerne når PS5 endelig lanseres.

At Sony altså ikke deltar det inneværende året som de også lanserer en helt ny konsoll er ganske spesielt, og noe man ikke ville trodd for noen år tilbake. Hvorvidt de har planer om å returnere “etter” PS5 er ikke kjent.

Annonse


En ordentlig lansering av PS5 kan derfor finne sted i selskapets årlige Playstation Meeting som tradisjonelt går av stabelen i februar.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse