Apple-iPhone-X-batteri

Annonse


Nå renner batteriklagene inn for denne iPhone-plagen – opplever du dette?

Smarttelefonens batteri vil på et punkt svekkes enten du vil eller ikke, som følge av degradering over tid. For mange iPhone X-eiere begynner det å merkes i disse tider, og det eneste du kan gjøre med det for å gå tilbake til vanlig batterikapasitet er å skifte ut batteriet med et nytt.

Skrur seg av på 20 prosent, ingen tilgang til helsedata

Brukere har tatt til både Apples support-forum og Reddit for å klage på telefonens batteriegenskaper som i flere av tilfellene omtales som så dårlig og svekket fra kjøpsdato at de vurderer batteribytte. I enkelte tilfeller dreier det seg ikke bare om at batteriet tømmes fort, men også at telefonen kan finne på å slå seg av på 20 prosent og lignende.

Også er det enkelte som heller ikke får tilgang til batterihelse-panelet i innstillingene på telefonen.

Apple: – Normalt etter to års bruk

For Apple er det et tegn på forventet slitasje etter to års bruk, der man ikke kan forvente samme batterikapasitet etter 500 fulle ladesykluser. Ifølge selskapet er batteriene utviklet til å kunne opprettholde 80 prosent av den originale kapasiteten, gitt at man bruker telefonen normalt og i normale omgivelser.

Annonse


De understreker at gratis batteriskifte kun foretas i tilfeller der garantiperioden gjelder og batteriet er defekt. Utenfor garantiperiode tilbys batteriskifte mot betaling.

Har du begynt å få dårlig batteri på din iPhone X?

Kilder:
Wccftech
Apple Forum

Annonse