applesmartbatterycase
Apples Smart Battery-deksel til iPhone 11, Pro og Pro Max koster alle 1299 kroner og øker batterilevetiden med 50 prosent.

Annonse


Her er Apples norske pris: nå kan du gi iPhone 11 Pro Max latterlig lang batterilevetid og kameraknapp

For 1299 kroner kan du gi iPhone 11 Pro Max, som har den beste batterilevetiden av noen iPhone, og en av den lengste uansett plattform, enda lenger levetid.

1299 kroner for de tre nye dekslene

Det er ofte jeg har igjen 40 til 50 prosent på kvelden uten dette dekselet, så med iPhone 11 Pro Max Smart Battery Case vil man trolig nå to dager bruk:

Du kan lade iPhonen og batteriet samtidig. Og når det er fulladet, har Smart Battery Case opptil 50 prosent lengre batteritid“, forklarer Apple om produktet.

Det spiller ingen rolle hvilken iPhone 11-modell man har, dekselet koster uansett 1299 kroner og kommer i svart, hvit og sandrosa.

“Dekselet har en kameraknapp som åpner Kamera-appen uavhengig av om iPhonen er låst eller ikke. Med et et raskt trykk på knappen tar du et bilde, og med et lengre trykk tar du opp video. Det samme gjelder for selfier.”

Videre skriver Apple:

“Du får lengre taletid, internettsurfing og video- og lydavspilling. Når Smart Battery Case er på, vises statusen til det intelligente batteriet på låst skjerm og i Kontrollsenter på iPhonen, så du vet nøyaktig hvor mye strøm du har igjen.

Dekselet kan lades enda raskere med USB-PD-ladere. Det støtter også Lightning-tilbehør som EarPods med Lightning-tilkobling (følger med iPhone) eller Lightning Digital AV-adapter (selges separat).”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse